Friday, November 15, 2013

Pertandingan Ketua Pemuda PAS: Mula-mula Zul Hazmi dapat kepala anjing, sekarang Kamaruzaman Mohamad dicop macai Hasan Ali JATI


Teruk benor kempen KP PAS ni. Aku tengok belum apa-apa, dah jauh lagi teruk dari kempen NKP UMNO tempohari. Masa kempen NKP itu hari aku tengok semua gentlemen, cuma last-last minute ada 2-3 bloggers loser yang tiba-tiba attack Lokman kes lama bakar bendera.

Tapi aku tak pasti sama ada serangan itu arahan orang tertentu atau 2-3 bloggers ni pandai-pandai buat strategi la konon. Apa pun benda tu dah berlalu, tapi secara keseluruhan kempen NKP bersih dari fitnah dan serangan memualkan.

Lain pulak kes nya kempen KP PAS. Itu hari satu calon ni, Zul Hazmi dpt muka anjing. Tersedak la PAS, siap dituduh UMNO. Last-last geng sendiri. Ambik ko dosa fitnah.

Yang ini pulak aku jumpa kat FB puak-puak PAS juga.

Kali ini Kamaruzaman Mohamad, satu lagi calon pula yang kena.

Lantak kau lah PAS oi.

No comments:

Post a Comment