Friday, September 21, 2012

Eksklusif! Gambar-Gambar Maharaja Anwar dalam Private Jet Mewah!

Fuh, belum jadi Perdana Menteri sudah ada taste tinggi pakcik ni. Ini gambar terbaru Anwar masa pergi ke Labuan, Sabtu lepas iaitu 15 September 2012.

Aku masih ingat lagi dulu-dulu masa dalam UMNO, masa tu Anwar sudah jadi TPM ke atau masih lagi Menteri Pelajaran aku pun tak ingat.

Tapi aku masa tu terbaca yang Anwar bekas Presiden Abim dan bekas "pejuang" orang miskin sudah mula pakai suit-suit mahal, dari Ermenegildo Zegna, dan sebagainya.

Ingatkan dah jatuh dia sudah sedar lah, rupa-rupanya buat rumah RM7juta ringgit.

Dan terkini, rupa-rupanya memang betul lah dia masih tak berubah. Nak pergi Labuan pun naik jet peribadi mewah. Sebelum ini aku dedahkan detail jet mewah ini.

Nah kali ini gambar-gambar dia dalam pesawat mewah ini pula. Pegh, hebat mu Nuar!

Wah, DAP Tan Seng Giaw pun ada kelas!

Jet Peribadi, belum jadi PM lagi ni!

No comments:

Post a Comment