Thursday, March 22, 2012

Terbongkar rahsia Nurul Izzah! Lagi gambar dan MENGAPA Nurul Izzah Bawak Komunis & Cabul Surau Ad-Diniah Flat 4 Tingkat Kg Kerinchi.Pada Ahad lepas, tak semena-mena, Bukit Kerinchi tiba-tiba didatangi para pendemo yang entah dari mana. Banyak dari pendemo itu bermata sepet, berseluar pendek dan ada juga yang pakai loudhailer, buat bising pagi-pagi Ahad. Laporan Aboudiabydoo di sini.

Yang jadi pembawa malang ke Bukit Kerinchi ini tak lain Ahli Parlimen Lembah Pantai si Nurul Izzah, Ratu BAF (Bangkang, Auta, Fitnah).

Lihat saja poster program mereka di atas. Poster ini pun dah macam poster kominis, dah tentu yang buat nya juga keturunan kominis, yang kini menyokong penuh Pakatan Setan selepas Timbalan Presiden Parti Jual Islam si Mat Sabu menyokong komunis menyembelih pejuang Melayu dan ahli keluarga mereka di Bukit Kepong, bilamana isteri polis dan anak polis ada yang dihumban ke dalam api. Kini budaya setan ini mahu dibawa ke Kg Kerinchi oleh Ratu BAF Pembawa Malang si Nurul Ezah.

Lihat poster di atas dan bandingkan dengan poster-poster kominis di bawah, semuanya poster zaman komunis mengganas di Tanah Melayu.

Sama bukan?

Apakah yang dibantah oleh mereka ini, yang kesemuanya orang luar, bukan orang Flat 4 Tingkat Kg Kerinchi? Apa hak mereka masuk Flat 4 Tingkat Kg Kerinchi dan bantah projek yang DIUSAHAKAN OLEH PENDUDUK FLAT 4 TINGKAT KG KERINCHI SENDIRI??!!

Apa yang mereka bantah ialah kerana 93% penduduk Flat 4 Tkt Kg Kerinchi atau 438 pemilik unit sudah memilih untuk pindah sementara dan membangunkan kawasan mereka. Pemaju mereka pilih sendiri dalam satu sesi pengundian yang dianjurkan Kementerian Wilayah Persekutuan. Ada 4 pemaju yang tersenarai dalam pilihan akhir untuk diundi penduduk, dan pemaju yang berjaya diundi penduduk sendiri. Lihat penerangan lanjut di sini.

Yang tak setuju ialah 35 pemilik unit sahaja. 35 tak setuju dan 438 setuju. 35 yang tak setuju telah dihasut Nurul Izzah. Mereka menafikan hak 438 pemilik unit yang lain.

Sedangkan ini ialah usaha Kementerian yang diterajui Raja Nong Chik merangkap Ketua UMNO Bahagian Lembah Pantai untuk merealisasikan kehendak penduduk yang sudah lebih 20 tahun berusaha meminta Kerajaan membangunkan semula kawasan mereka.Jadi kenapa Cina-Cina dari luar ini bengkek sangat? Dengki sangat?

Dengki kerana orang-orang Flat 4 Tingkat (yang kebanyakannya Melayu) akan digantikan rumah mereka yang seluas 300-400 kaki yang bernilai 50-75 ribu diganti dengan rumah yang pada nilai pasaran hari ini berharga 250 ribu. Dengki kerana orang-orang Flat 4 Tingkat (yang kebanyakannya Melayu) akan dapat duduk rumah DBKL secara sewa percuma sementara rumah mereka dibina. Dengki kerana mereka dapat yuran perpindahan keluar dan nanti bila rumah siap, yuran perpindahan masuk pula.

Hebat Kerajaan tolong Melayu golongan Miskin Bandar.

Patutlah geng-geng orang luar yang dibawak Nurul izzah ini marah. Mereka mahu Melayu kekal duduk dalam rumah usang seluas 300-400 kaki.

Masalahnya kenapa Nurul jadi kepala? Jadi ring leader?

Sebabnya ialah Nurul izzah ini matlamatnya hanya SATU. IAITU menggagalkan Projek Kerajaan. Lagi pantang dia kalau inisiatif datang dari Raja Nong Chik, takut nanti Raja Nong Chik jadi calon di Lembah Pantai dan disokong pengundi.

Akhirnya semuanya kerana undi.

Biarlah Melayu rugi, biarlah bawak kapir masuk surau pakai seluar pendek, bawak manusia yang macam perangai komunis masuk dan menghuru-harakan kawasan orang Melayu. Janji boleh burukkan Kerajaan. Boleh burukkan UMNO, boleh burukkan Raja Nong Chik.

Inilah hati budi Nurul Izzah. Hati budi Zionis, macam bapak dia jugak!

4 comments:

 1. great story dude... mohon share kat blog!

  ReplyDelete
 2. 1.kekayaan tanpa usaha,
  2.sains tanpa kemanusiaan
  3.politik tanpa prinsip
  3 perkara ini adalah sebahagian dari 7 Dosa manusia yg di telah digariskan oleh Mahatma Ghandi, seorang peguam yg berjaya membawa kemerdekaan kepada negaranya India tetapi akhirnya dibunuh oleh rakyat sendiri kemudiannya.. Ya politik tanpa prinsip ini sbnarnya boleh meruntuhkan negara. Asal Bukan Umno sbenarnya bukan perkara kecil. Ia sbnarnya menunjukkan kebodohan pemimpin yg mencipta keadaan itu yg turut mengajak rakyat utk turut diperbodohkan oleh mereka yg hanya ingin berkuasa dgn mencari kesalahan org lain utk menutup kesalahan mereka yg tak pernah melakukan kebaikan kpd rakyat sbliknya hanya mempunyai track rekod sebagai perosak Agama Bangsa dan Negara

  ReplyDelete
 3. mohon link blog saya

  kulaanniring.blogspot.com

  ReplyDelete