Thursday, March 15, 2012

Faekah cayor taik telinga kena basuh sebab tak maklumkan Khalid Ibrahim dah bertukar tempat mengundi!

ya ampunnn, gelinya, melimpah minyak!

Khalid Ibrahim tiba-tiba sudah claim tak tahu-menahu namanya bertukar tempat mengundi, dari PJ Selatan ke Lembah Pantai.

Aiya Khalid, tak tahu ke sudah kantoi?!

Apa-apa lah lu punya alasan Khalid.

Tapi macam mana boleh tak tau Khalid? Patutnya you kena lah make sure orang-orang you check, you mengundi kat mana, takkan benda basic tu pun tak buat.

Ini maknanya lu punya aci itu Faekah tak buat kerja lah Khalid.

Heheheh, dah gerenti Faekah cair taik telinga kena basuh kaw-kaw dengan Khalid. Makin berminyak-minyak lah muka.

SPR, apa lagi, keluarkan lah mamat ni dari daftar Lembah Pantai.

p.s: yang best nya, Nurul izzah yang untung sebab Khalid Ibrahim mengundi di Lembah Pantai, tiba-tiba keluar statement bantai SPR pasal isu ini. Heheh macam cerita pencuri, dia mencuri, tapi dia dulu lah yang bertanya, "eh siapa curi, siapa curi?" Wooo, kantoi!

No comments:

Post a Comment