Thursday, February 9, 2012

Dah puas tabur tahi pada hak orang PPR nak beli rumah, Nurul Izzah dan 2 Badut tabur tahi di Singapura.

Memang dasar perempuan bangsat yang suka tabur racun pada hak orang.

Berhari-hari lamanya "Wakil Rakyat" Lembah Pantai Nurul Izzah puas burukkan orang PPR kononnya penghuni PPR ni sengkek sangat, teruk sangat dan gerenti tak boleh bayar loan.

Berhari-hari lamanya "Wakil Rakyat" Lembah Pantai Nurul Izzah menyokong agenda Tony Pua dan DAP tak mahu tengok pakcik-pakcik Melayu peneroka bandar dapat peluang perolehi hartanah yang nilainya akan melonjak naik dan akan diwariskan pada anak cucu.

Berhari-hari lamanya "Wakil Rakyat" Lembah Pantai Nurul Izzah berhempas-pulas halang Melayu dari kalangan bukan orang kaya dapat rumah.

Kini, setelah KWSP beri penjelasan, dan Raja Nong Chik memberi penjelasan panjang lebar dan mencabarnya berdebat di depan orang PPR yang dilekehkan Nurul Izzah, dia dan dua bangsat iaitu Tony Pua dan Dzulkefly Ahmad tiba-tiba lari ke Singapura.

Nak pergi burukkan Malaysia lah tu.

Sikit-sikit pergi oversea, Lembah Pantai hanya jadi tempat singgah sekejap-sekejap saja. Itupun setakat cukup syarat untuk nak letak gambar dalam Twitter. Konon-konon kerja lah. Konon-konon.

Kalau ada lagi orang Lembah Pantai yang masih sudi sokong Nurul Izzah ini, aku harap korang boleh rentangkan banner depan rumah korang 'SAYA MENYOKONG PENUH TINDAKAN NURUL IZZAH HALANG ORANG PPR DAPAT PINJAMAN BELI RUMAH'

Kalau tak berani buat, bermakna anda juga tidak setuju dengan Nurul Izzah. Maka eloklah tinggalkan saja gerombolan busuk ini yang kerjanya hanya mahu rosakkan negara. Sudah puas tabur tahi pada hak orang PPR, dia taburkan pula tahi di Singapura.

2 comments:

  1. tunggu nanti Semut pergi temubual CEO Yayasan Wilayah Persekutuan pulak. Nak dapatkan penjelasan mengenai isu ni dengan lebih detail. Lepas tu kita sama - sama bogelkan Si Nurul Izzah ni...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Nurul Izzah mmg macam tu... Bro, minta izin pakai info letak kat blog...

    SETELAH DITELANJANGKAN DI LEMBAH PANTAI, NURUL IZZAH LARI KE SINGAPURA!! Baca di sini!!

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete